Ga naar hoofdinhoud

Live verslag en topfotografie tijdens wereldbekerfinales

Adelinde Cornelissen

Mis niks van de spannende ontknoping van de wereldbekerfinale springen en dressuur tijdens de Gothenburg Horse Show! Horses.nl houdt je de komende dagen volledig op de hoogte van de gebeurtenissen in het Zweedse Gothenburg. Hoofdredacteur Dirk Willem-Rosie verzorgt de live verslaggeving op Horses.nl en Twitter, terwijl hippisch fotograaf Arnd Bronkhorst het evenement in beeld brengt.

Titelverdediger Adelinde Cornelissen en Jerich Parzival krijgen in de dressuurring vanuit eigen land concurrentie van Edward Gal met Glock’s Undercover en Marlies van Baalen met BMC Miciano. Marc Houtzager start in zijn eerste wereldbekerfinale springen met de Stoeterij Sterrehof paarden Tamino en Uppity.

Programma
Donderdag 12.00 uur – Reem Acra FEI World Cup™ Dressuur Finale, Grand Prix
Donderdag 18.30 uur – Rolex FEI World Cup™ Spring Finale, 1e wedstrijd
Vrijdag 18.00 uur – Rolex FEI World Cup™ Spring Finale, 2e wedstrijd
Zaterdag 13.15 uur – Reem Acra FEI World Cup™ Dressuur Finale, Grand Prix Kür op Murziek
Zondag, 28 april 14.00 uur – Rolex FEI World Cup™ Spring Finale, 3e wedstrijd

Lees hier alle berichtgeving over de wereldbekerfinales.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook