Ga naar hoofdinhoud

Lotte Krijnsen goed van start in Roosendaal

Lotte Krijnsen - Foto: Jon Stroud (FEI)

Op de internationale para-dressuurwedstrijd bij Den Goubergh in Roosendaal is Lotte Krijnsen vandaag goed van start gegaan. In de teamtest van Grade III reed ze Rosenstolz (v. Rotspon) naar de winnende score van 67,632% en verwees daarmee Glasten Krapels nipt naar de tweede plek. 

A-kaderamazone Lotte Krijnsen en haar tienjarige Oldenburger merrie hadden een nette cijferlijst. Het jurypanel beloonde de middendraf met zevens en 7,5-en. In de middengalop kreeg het duo een foutje en werd een onvoldoende genoteerd.

Glasten Krapels en Wisconti (v. Wolkenstein II ) eindigden met 67,588% nipt als tweede. Vorige maand maakte de pupil van Dressuurstal Van Baalen op de kadervormingswedstrijd in Luttenberg een goede start van het indoorseizoen met een dubbele zege en twee A-kaderscores.

Manon Claeys zette met San Dior het derde resultaat neer. De Belgische amazone stuurde haar achtjarige ruin van Stedinger naar 65,877%.

Nogmaals Krijnsen

Met haar tweede paard Zarienta (v. Sir Sinclair) werd Krijnsen vierde met 65,175%. Joyce Campagne reed met Count (v. Flemmingh) exact 65% bijeen en mocht zich als vijfde opstellen.

Dinsdag staat de individuele proef op het progamma, woensdag de afsluitende kür op muziek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook