Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Witte droomdebuut in GP met Vitana V

Madeleine Witte-Vrees, Blom's Wynton
Madeleine Witte-Vrees hier met de KWPN hengst Wynton

Madeleine Witte heeft er een nieuwe topper op het hoogste niveau bij. Met Vitana V, die eerder door Stéphanie Peters werd uitgebracht, debuteerde Witte afgelopen zondag in de Grand Prix va Nieuw en Sint Joosland en ze wonnen direct met een score van 71,60%.

“Het is even wennen en we moeten nog meer een combinatie vormen, maar het ging heel fijn en we hadden zelfs een negen voor een piaffe”, vertelt Madeleine Witte die ook plannen heeft om Vitana V internationaal mee te nemen.

Dominique Filion werd tweede achter Witte. In de gecombineerde rubriek noteerde Filion een score van 68,82% in de Intermédiaire II, waarmee ze haar startbewijs voor de Grand Prix met Wenicienta dik binnenhaalde. “Mijn mooiste tweede plaats ooit”, reageerde de succesvolle amazone uitgelaten op Facebook.

Bekijk hier alle uitslagen.

Lees vandaag alles over de subtopwedstrijd in Nieuw en Sint Joosland in De Paardenkrant.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook