Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Witte en Unlimited 71% in Grand Prix

Marjan van der Jagt en Radetzky foto Richard Wagenaar/ 1pkNoord
Madeleine Witte-Vrees heeft vandaag met Unlimited de Grand Prix van Schaijk op haar naam gezet. Ze is nog maar net gestart met de Jazz-nakomeling, die eerder deel uit maakte van het A-kader met Stephanie Peters, maar ze scoorden nu al boven de 71%.

Marjan van der Jagt heeft de stijgende lijn met Radetzky (v. Houston) te pakken en eindigde met een persoonlijk record van 69,70% als tweede.
“Ik ben er heel blij mee. Hij ging ook geweldig”, reageert Van der Jagt uitgelaten. “Hij liep echt zijn beste proef tot nu toe. We hadden een keer 67% gehaald en verder rijden we altijd rond de 65%-66%, maar dan met foutjes. Nu klopte alles gewoon. De aanleuning was goed, hij bleef mooi van de hand en hij pakte heel goed aan. Ik had alleen één fout. Vanuit de piaffe naar de passage passageerde hij een paar passen, toen brieste hij en sprong aan in galop. Dat was jammer, maar verder ben ik super blij met hoe het ging.
De Grand Prix werd in handicap verreden met de U-25 en op dat niveau was de hoogste score met 65,47% voor Kim Huizer, waardoor zij als derde mocht opstellen met Oxford (v. Topas).

De Inter A, die in handicap met de Inter II werd verreden, kwam op naam van Elise Kettner en Floyd (v. Fielman). Jenny Schreven won met Wings H (v. Metall) zowel de Prix St. Georges als de Inter I. In het ZZ-Zwaar waren de oranje linten voor Tatyana Makarova en Jeanine Fiechter. Makarova reed President’s Allright (v. Jazz) naar de winnende score van 68,57%. Ook Fiechter noteerde ruim 68% in de andere proef met Mr. Big (v. Now or Never).

Bekijk hier alle uitslagen

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.