Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Witte: ‘Parijs zou een mooi cadeau zijn’

Madeleine Witte-Vrees met Cennin. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Voor Madeleine Witte-Vrees staat er op Indoor Brabant - The Dutch Masters veel op het spel. Zaterdag kan ze zich in de Wereldbeker kür op muziek plaatsen voor de Wereldbekerfinale, die volgende maand in Parijs wordt verreden.

Madeleine Witte-Vrees hoopt zaterdag in Den Bosch met Cennin (v. Vivaldi) de nodige punten te verzamelen. “Ik sta gedeeld achtste op de ranglijst van de Wereldbeker. De beste negen mogen naar Parijs. Ik verwacht dat een uitslag in de top vijf zaterdag voldoende is”, vertelt de amazone in een interview met BD.

Tweede keer

Het zou de tweede keer in haar carrière zijn dat Witte-Vrees bij de Wereldbekerfinale dressuur van de partij is. Vorig jaar eindigde ze in het Amerikaanse Omaha bij haar debuut op een fraaie vijfde plaats met Cennin. Hiermee tekende ze voor de beste Nederlandse prestatie.

Verjaardag Nico

“Het wordt spannend zaterdag. Ik heb er heel veel zin in. Veel familie en vrienden komen naar de Brabanthallen. Dat maakt het allemaal extra bijzonder. En mijn man Nico is jarig. Ja, een paar dagen Parijs zou een mooi cadeau zijn.”

Nederlandse deelname

Naast Witte-Vrees gaan Edward Gal met Glock’s Zonik N.O.P., Katja Gevers met Thriller, Patrick van der Meer met Zippo, Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P., Hans Peter Minderhoud met Zanardi, Emmelie Scholtens met Apache en Diederik van Silfhout met Four Seasons van start in de Wereldbeker Grand Prix.

Bron: BD

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook