Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Witte-Vrees en Charmeur scoren dikke A-kaderscore

Madeleine Witte-Vrees met Charmeur

Vandaag op de kadervormingswedstrijd in Etten-Leur reed Madeleine-Witte Vrees haar tweede Grand Prix ooit met de imponerende KWPN-hengst Charmeur. Met een score van ruim 74% wonnen ze de wedstrijd en tevens hebben zij meteen hun eerste A-kaderscore te pakken. 

“Super blij mee!”, vertelt Madeleine Witte-Vrees enthousiast. “Op een kadervormingswedstrijd zijn ze vaak toch wat strenger, dus met deze score ben ik enorm blij! Charmeur had veel goede onderdelen, maar ook nog dingen die beter gefinetuned moeten worden”, vertelt de amazone vol lof over haar charismatische hengst.

CHIO Rotterdam

Hun debuut enkele weken geleden was al goed voor een score van ruim 72% en met deze score erbij is Charmeur inmiddels ook bij bondscoach Rien van der Schaft opgevallen. “Rien zou hem graag in Rotterdam willen zien lopen”, vertelt de amazone. “Van de week horen we of hij erheen mag.”

Amerikaanse team

Anne Meulendijks zette met MDH Avanti N.O.P. een resultaat neer van 71,70%, wat goed was voor een tweede plaats. De derde en vierde plek werden bezet door twee Amerikaanse amazones die Etten-Leur aangrepen als oefening voor de WEG Tryon later dit jaar. Ashley Holzer werd derde met Havanna 145 met 70,65% en Olivia LaGoy-Weltz eindigde als vierde met haar Lonoir met 69,49%. In eerste instantie zouden meer teamleden van het Amerikaanse team van start gaan, maar door een gecancelde vlucht redden zij het niet om op tijd in België te arriveren, waar een groot deel verblijft op de Jewel Court Stud.

Volledige uitslag Etten-Leur

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook