Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Witte weer mooie start met Charmeur

Madeleine Witte-Vrees met Cennin. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat Madeleine Witte zich de laatste tijd vooral op de KWPN-hengst Cennin (v. Vivaldi) had gericht en op de WEG in Tryon, was zondag de KWPN-hengst Charmeur (v. Florencio) weer aan de beurt. In Liempde maakte de combinatie een mooie start door 72,23% te scoren in de Grand Prix.

“Charmeur is even niet mee geweest. Aken was de laatste keer. Liempde is dan een hele fijne wedstrijd om weer te beginnen”, vertelt Witte.

Passage indrukwekkend

“Ik had echt een fijn gevoel in de proef en ik kan merken dat hij weer beter is geworden. Vooral de passage was sterk verbeterd. De jury gaf ook als commentaar dat ze de passage indrukwekkend vonden. De overgangen naar de piaffe en er weer uit waren nu ook al beter. Voor één piaffe kreeg ik van beide juryleden een 7,5. Dat is ook fijn als ze op één lijn zitten. De series loopt hij altijd heel makkelijk door, net als de zig-zag appuyementen. We hadden nog wel een hakkeltje hier en daar en één pirouette reed ik zelf te groot, maar ik ben super tevreden over dit begin. Op naar weer meer”, besluit ze enthousiast.

De overige deelnemers in de Grand Prix bleven onder de 60%.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook