Ga naar hoofdinhoud

Maik Kohlschmidt beste in Special

Foto Lonneke Ruesink

De Duitse ruiter in Deense dienst Maik Kohlschmidt heeft vanmorgen de Grand Prix Special gewonnen op het CDI3* in Roosendaal.

Kohlschmidt bereed de tienjarige goedgekeurde Hannoveraanse hengst Blue Hors Hotline van Hofrat naar een percentage van 68.542%. Ondanks de niet goed gelukte eners bleef hij toch Daniel Sherriff uit Engeland met Bayford Hall Dallaglio (v. Laurentianer) een halve procent voor (67.979%). De Belgische Ona Dewaegenaere met de BWP-er Dabanos D’04 eindigde met minimaal verschil op de derde plaats (67.583%).

Voor Nederland kwam Emma van den Hooven met de zoon van Parcival, VMF Zethar, aan de start, zij behaalde de achtste plaats met 62.833%.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook