Ga naar hoofdinhoud

Maria Anita Andersen nieuwe manager van de Helgstrand Academy

Maria Anita Andersen en Rebelle op het WK in Verden. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Maria Anita Andersen is aangesteld als nieuwe manager van de Helgstrand Academy, dit meldde Euro Dressage op hun website vandaag. De Grand Prix-amazone werkte al sinds augustus bij Helgstrand, maar zal door het vertrek van manager Soren Vallentin het management van de studenten training op zich gaan nemen.

Andersen heeft acht jaar voor Blue Hors gewerkt als amazone en is daarna voor haarzelf begonnen. Vanaf 2017 werkte de amazone voor de Deense Federatie. Daar leidde Andersen rij-instructeurs op en gaf ze les in lesgeven. De amazone werkt al even voor Helgstrand en heeft nu ook de rol van manager van de Helgstrand Academy toegewezen gekregen.

Bron: Eurodressage/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook