Ga naar hoofdinhoud

Mariëtte Sanders president jury EK Rotterdam

Mariëtte Sanders

De FEI heeft bekend gemaakt wie in het jurypanel zit voor de Europese Kampioenschappen volgend jaar in Rotterdam. Mariëtte Sanders zal op het EK president van de jury zijn. Ook zijn de juryleden bekend die de wereldbekerfinale in Gothenburg, begin april, gaan beoordelen. Hier is de Zweed Magnus Ringmark juryvoorzitter.

Het zevenkoppige jurykorps dat de dressuurruiters op het EK in Rotterdam, van 19 tot en met 25 augustus, gaat beoordelen, wordt voorgezeten door Mariëtte Sanders-van Gansewinkel. Met haar jureren Susanne Baarup uit Denemarken, Isabelle Judet uit Frankrijk, de Russische Irina Maknami, Janet Lee Foy uit Amerika, voor Duitsland zit Dr. Evi Eisenhardt en de Brit Clive Halsall.

Colliander en Lang reserve

Als reserve juryleden zijn aangewezen Maria Colliander uit Finland en de Oostenrijker Thomas Lang. Gotthilf Riexinger is de technisch afgevaardigde van de FEI.

Magnus Ringmark voorzitter in Gothenburg

Op de wereldbekerfinale in Gothenburg, van 3 tot en met 7 april, is Magnus Ringmark president van de jury. De Zweed wordt bijgestaan door de Brit Stephen Clarke, de Australische Maria Schwennesen, Henning Lehrmann uit Duitsland, Jean-Michel Roudier uit Frankrijk, Thomas Lang en Maria Colliander.

De Wolff-van Westenrode en Verbeek reserve

De Nederlandse juryleden Eddie de Wolff-van Westerrode en Francis Verbeek zijn de eerste en tweede reserve juryleden in Zweden. Mariëtte Withages uit België is de technische afgevaardigde.

Bron: Gomes Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook