Ga naar hoofdinhoud

Marije de Lange verrast met Paolo in Grand Prix

Marije de Lange wist afgelopen zaterdag in Kootwijk de jury te verrassen met een heel goede Grand Prix-proef. Met Paolo liet de amazone een gedurfde proef zien waarmee ze nipt de leiding nam in het klassement. Manon van Hylckama Vlieg reed met Poko Loko één van haar beste Grand Prix-proeven ooit en werd tweede.

“De oefeningen zijn heel goed bevestigd”, vertelt jurylid Jan Enne Kloosterboer enthousiast. “Voor de passage en series kon ik achten kwijt.” Ook Manon Hylckama Vlieg liet een heel goede indruk achter. “Manon doet natuurlijk al een tijdje mee, maar ik heb haar nog niet vaak zo’n goede proef zien rijden.” Theo Hanzon eindigde met de talentvolle Hofrat als derde met 69,26%.

In de Intermédiaire II, die in handicap werd verreden met de Future Test, ging Jonna Schelstraete aan de leiding met de door haarzelf opgeleide Verdict. Jan Pieter Weenink eindigde met een vrijwel foutloze proef als tweede met Custom Zadels Tobias. Als derde eindigde Kim Schmid die met Theodoor een Future Test-proef reed.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees donderdag meer in De Paardenkrant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.