Ga naar hoofdinhoud

Marlies van Baalen en Jacky Kennedy DVB opnieuw tweede in Le Mans

Marlies van Baalen met Jacky Kennedy DVB. Foto: Danielle Smits / www.arnd.nl

Marlies van Baalen werd vanmorgen opnieuw tweede op het CDI in Le Mans. Met het eigen fokproduct Jacky Kennedy DVB (v. Damsey FRH) scoorde Van Baalen 70.412% in de Inter I, ongeveer gelijk aan het percentage in de PSG de dag ervoor. En opnieuw moest Marlies een Deense voor zich dulden, nu was het Jane Serup Jensen met Desperada 13 (v. Desperados FRH) die een procent hoger uitkwam.

Jacky Kennedy DVB liep een fijne, harmonieuze proef onder Marlies van Baalen. De juryleden bij C en M zetten de combinatie op de eerste plaats. De juryleden bij E en H hadden het paar op de tweede plek en het jurylid bij B zette Van Baalen derde. De 70.412% was goed voor de tweede plek achter Jane Serup Jensen.

De Deense scoorde met Desperada 71.176% met twee eerste plaatsen en drie tweede plaatsen. Met een percentage van 69.941 werd de Canadese Naima Moreira Laliberte derde op de tienjarige KWPN’er Inspire, een zoon van Vitalis. Anna Kasprzak die met de Everdale-zoon Everian L de PSG won, werd nu vierde met 68%.

Klik her voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.