Ga naar hoofdinhoud

Meggle’s Veneziano wint finale ‘Stars von Morgen’

41 Escobedo (Vivaldi x Havidoff)
Escobedo / Veneziano in juli 2012. Foto: Jacquelien van Tartwijk.

Op vrijdag won Matthias Bouten met de KWPN'er Meggle's Veneziano (v. Vivaldi) al overtuigend de Inter II op Gut Ising aan de Chiemsee in Zuid Duitsland. Gisteren voegde Bouten de winst in de finale 'Stars von Morgen' er aan toe. De zoon van Vivaldi, gefokt door Gerard Vervoorn, liep bijna 73% bij elkaar in de verkorte Grand Prix.

Matthias Bouten en Veneziano waren vrijdag in de Inter II oppermachtig met een unanieme zege met 75.219%. Gisteren in de verkorte Grand Prix scoorde Bouten 72.984% met een eerste en twee tweede plaatsen. De eerste piaffe en die overgangen verliepen niet helemaal naar wens, wat de score drukte.

Achter Bouten werd Uwe Schwanz tweede op Rockson (v. Rockefeller) met 71.744%. Janina Kahl werd derde met de KWPN’er Emiliano 5 (v. Sandro Hit). Kahl scoorde 70.698% met het fokproduct van Veehandel Musterd.

GP kür voor Dorothee Schneider

Op Gut Ising werd gisteravond ook nog een Grand Prix kür op muziek gereden. Dorothee Schneider pakte hier de overwinning met Fohlenhof’s Rock’n Rose (v. Rubin Royal) met bijna 80%.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook