Ga naar hoofdinhoud

Meike Kroot sluit Aachen Dressage Days af met vijfde plaats

Meike Kroot met Vince. Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Melanie Brevink

Op de laatste dag van de Aachen Dressage Days reden de junioren en young riders de individuele proef. Bij de young riders reed Meike Kroot een goede proef met de OO Seven-zoon Vince en mocht zich met 70,343% als vijfde opstellen. Fabiënne Jongen behaalde met Botticelli (v. Obelisk) exact 70% en eindigde met een gedeelde zesde plaats nog net bij de prijswinnaars.

Bij de young riders was het weer Ann-Sophie Lückert die de overwinning opeiste. Met Fairmont (v. Fürst Piccolo) behaalde ze 72,696% en bleef voor op landgenote Kim Brüning met de Filmstar-zoon Feivel’s World.

Geen prijzen voor Nederlandse junioren

Felice Blaauw, in de landenproef nog de beste Nederlandse bij de junioren, liet met TC Take It Easy (v. Florestan I) tegen wat ongelukkige storingen aan en kwam niet verder dan plaats zeventien. Geen van de andere Nederlandse amazones reed zich bij de prijzen, maar het beste resultaat (zevende) werd geleverd door Maud de Bruijn en de ex-KWPN-hengst Don Tango B (v. Contango).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook