Ga naar hoofdinhoud

Milou Dees en Bo Oudhof winnen laatste Greenpoints-Kostendrukkers Cup

Milou Dees met Francesco. Foto: Denise van der Plas Fotografie

In Exloo stond zondag de laatste selectiewedstrijd van de KNHS- Greenpoints Kostendrukkers Cup op de agenda. Bij de junioren ging Milou Dees met de overtuigende zege naar huis. Bo Oudhof won bij de young riders.

Met een fantastische A-kaderscore van 73,94% ging de zege bij de junioren naar Milou Dees en Francesco (v. Florencio). Verder werden er geen A-kaderscores gereden.
Kim Noordijk en Cees2fithorses (v. Santano) werden met een B-kaderscore van 69,85% tweede. Plaats drie was voor Annelotte Felix en Amos de la Fazenda (v. Flemmingh) met 68,84%.

Marten Luiten, die eerder in het A-kader bij de pony’s zat met Goldwin’s Hoeve Moviestar, werd nu vierde bij de junioren met Fynona (v. Ampère) met 67,37%.
Guusje van Heeswijk maakte met Desperado (v. Jazz) de top vijf compleet met een score van 65,15%.

Geen kaderscores
Bij de young riders werden geen kaderscores behaald. Bo Oudhof won met Colt Sollenburg (v. Vivaldi) met 65,78%. Lisanne Zoutendijk volgde op de tweede plaats met Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione) met 65,25%.
Carlijn Vaessen en Fossbury (v. Ampère) werden derde met 65,15%. Sem Stiemer eindigde met Waldemar (v. Negro) op de vierde plaats met 64,71%.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook