Ga naar hoofdinhoud

Minderhoud ruilt dressuurpaarden in voor IJslander

Hans Peter Minderhoud met Glock's Dream Boy. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat Hans Peter Minderhoud de kür in Falsterbo had gewonnen vond de dressuurruiter het wel welletjes met al die grote dressuurpaarden. In het Zweedse stadion reed Minderhout op een IJslander een razendsnelle tölt, tot hilariteit van alle aanwezigen. Dat de Nederlander mooi stil kan zitten wisten we natuurlijk al, maar dit is toch ook leuk om te zien.


 

Bron: Facebook / Glock’s Horse Performance Center

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook