Ga naar hoofdinhoud

Mooie derde plek voor Julia Bouthoorn in Hongarije

In de eerste rubriek van vandaag in het Hongaarse Mariakalnok kwamen de Young Riders in de ring voor hun individuele test. Julia Bouthoorn reed een goede proef met S-Klasse ST (v. Sir Donnerhall I) en werd met 70.912% derde in een sterk veld. De rubriek werd gewonnen door de Duitse Jana Schrödter met Frau Holle (v. Fürstenball), zij scoorde 75.353%.

Julia Bouthoorn verbeterde zich goed ten opzichte van gisteren in de Teamtest voor Young Riders. Hierin werd ze met haar achtjarige Westfaalse ruin S-Klasse ST zevende met 68.725%. In de individuele proef werd Bouthoorn door vier van de vijf juryleden als derde geplaatst met percentages boven de 70%. Het totaal van 70.912% leverde haar de derde plek op en daarmee liet ze enkele gerenommeerde amazones uit Duitsland achter zich.

Opnieuw zege voor Schrödter

Jana Schrödter won opnieuw met Frau Holle met 75.353%. Bij alle juryleden stond de Duitse ruim op kop. Haar landgenote Henriette Schmidt stuurde Rocky’s Sunshine (v. Rock Forever) naar de tweede plaats met 71.824%.

Wereldkampioen Dancer

In de top tien stonden nog vier KWPN’ers. Charlotte Rühl reed Dante (v. Tuschinski) naar een vijfde plek, direct gevolgd door Nadine Krause met de voormalige Pavo Cup-winnaar en Wereldkampioen Dancer (v. Vivaldi).

In Zweden gekeurde Don de Jeu

Belle Ennie (v. Don Gregory) werd achtste onder de Tsjechische Eva Vavrikova. Emmy de Jeu’s fokproduct Don de Jeu (v. Jazz) kwam op de tiende plaats met de Duitse Henriette Schmidt.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook