Ga naar hoofdinhoud

Mooie resultaten Leida Collins-Strijk op GDF

Foto Lonneke Ruesink

Afgelopen weekend boekte Leida Collins-Strijk weer mooie resultaten op het Global Dressage Festival in Wellington, met twee tweede prijzen.

In de Prix St. Georges werd ze tweede met Undigo (v. Sandro Hit) met naar liefst 80%. Alleen de Amerikaanse Sabine Schut-Kery moest ze voor zich dulden. de amazone noteerde met Sanceo (v. San Remo) 82,78%.

In de Intermédiare B-proef werd Leida Collins-Strijk eveneens tweede. Dit keer met Florett As-zoon Westside met 74,17%. De rubriek kwam op naam van Marcus Orlob en Equestricons et Voila (v. Earl) na een score van 74,88%.

Danielle Houtvast, leerling van Collins Strijk, noteerde met Palermo H (v. Kigali) 72,38% in de Intermédiaire B.

Bekijk hier alle resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook