Ga naar hoofdinhoud

Mooie winnaars subtop Schaijk

Arthur van Rooij en Cupido Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de subtopwedstrijd in Schaijk waren zaterdag in alle rubrieken mooie winnaars te zien. De hoogste score van de dag was voor de zeer sterk presterende Arthur van Rooij met Cupido (v. Johnson). Hun Intermédiare I-proef werd beloond met  maar liefst 72,432%.

Van Rooij werd op ruime afstand gevolgd door Miranda Hoezen-Van der Pas met Wise Guy (v. Krack C) met 68,55%. Ingrid Gerritsen reed de KWPN-hengst Valdez (v. Houston) naar de derde plaats met 68,29%.

Ook in de gecombineerde Intermédiaire II/ Grand Prix stond een Cupido op kop. Dit keer de Tuschinski-nakomeling Cupido, die met Jonna Schelstraete debuteerde in de Inter II en dit debuut afsloot met 67,37%.
Arthur Verbroekken reed de hoogste Grand Prix-score bij elkaar met Rankrado (v. Ranko) van 65,60% en werd daarmee tweede in de rubriek.
De derde plaats was voor de Grand Prix-combinatie Thamar Zweistra met Hexagon’s Baldacci (v. Havidoff), die eerder zeer succesvol was onder Jeanine Nieuwenhuis.

Theo Hanzon zette zijn zegereeks voort en pakte dit keer het oranje lint met de vosmerrie Dieminka (v. Gribaldi) in de Prix St. Georges, na een score van 66,67%. Romy van der Schaft en Be Painted, eveneens een nakomeling van Gribaldi, sloten aan met 66,18%.
Ingrid Gerristen en Valdez werden ook hier derde. Dit keer met 65,48%. Ook Miranda Hoezen-Vander Pas mocht in deze rubriek weer een lint in ontvangst nemen. Dit keer werd ze vierde met Cha Cha Cha (v. Florencio) met 65,39%.

De overwinningen in het ZZ-Zwaar waren voor de KWPN-hengst Dark President D&R (v. Wynton) onder Marieke van der Putten.

De junioren en Young Riders kwamen in kleine groepjes in handicap aan de start in Schaijk. De landenproef kwam op naam van Young Rider Fabienne Heinkens en Angush (v. Special D) met 65,59%. De individuele proef werd gewonnen door junior-amazone Lina Uzanhasan en Donna Ray (v. United) met 68,75%.

Bekijk hier de complete uitslagen.
Lees deze week meer in De Paardenkrant

Bron: De Paardenkrant- Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook