Ga naar hoofdinhoud

Nanna Skodborg Merrald wint met Blue Hors Zack-nakomelingen

Nanna Skodborg Merrald met Blue Hors Zack Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Deense dressuuramazone Nanna Skodborg Merrald boekte afgelopen weekend meerdere overwinningen in het zadel van Blue Hors Zack-nakomelingen. Met Blue Hors Znickers startte de amazone in de Intermédiaire I en met Blue Hors Zatchmo verscheen Merrald in de Grand Prix. Daarnaast won de Deense amazone ook de Prix St. Georges met de Blue Hors Don Olymbrio-zoon Blue Hors Touch of Olympic L.

In de Intermédiaire I stond de Deense amazone vandaag en gisteren bovenaan met Blue Hors Znickers. Gisteren won de combinatie met 73,68%, dik 3% meer dan Anne-Marie Hosbond met Scarlett 712 (v. San Amour) die tweede werd. Vandaag, in de Kür op muziek, realiseerde het duo 77%. De tweede plaats werd ingenomen door Anette Ejlersgaard met de Charmeur-nakomeling Baunehoejens Carpaccio. Het duo scoorde 75,54%.

Blue Hors Zatchmo Grand Prix-zege

Met de andere Blue Horse Zack-zoon Blue Hors Zatchmo greep Merrald de overwinning in de Grand Prix. Met 76,63% bleef het duo meer dan 3% voor op de directe concurrentie. De tweede score was voor Anne Troensegaard met Kipling TSF (v. Hofrat). De combinatie verdiende 73,10%.

Merrald pakt ook winst in Prix St. Georges

Gisteren reed Merrald ook Blue Hors Touch of Olympic L naar de overwinning in de Prix St. Georges met een score van 72,68%. Frederikke Gram Jacobsen werd tweede met de twaalfjarige merrie Ryvangs Zafina (v. Blue Hors Zack). De combinatie scoorde 71,97%.

Bekijk hier de uitslagen

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook