Ga naar hoofdinhoud

Nare val Katrin Burger zonder grote gevolgen

Katrin Burger, hier met Santo Dottore OLD - Foto: Equitaris/Grömping

De Duitse amazone Katrin Burger (51) sloeg met haar Grand Prix-paard Sempre Si (Sir Donnerhall I x Don Davidoff) op CDI Mannheim achterover. De twaalfjarige merrie mocht terugkomen voor de prijsuitreiking van de kür (zesde plaats) maar steigerde bij het binnenkomen van de ring en viel op Burger. De amazone werd afgevoerd naar het ziekenhuis en er was onduidelijkheid over de ernst van de verwondingen. Inmiddels heeft Burger op facebook gemeld dat ze er met een fikse hersenschudding vanaf is gekomen. 

Burger, voormalig plaatsvervangend fokkerijleidster in Oldenburg, bedankt op facebook iedereen die haar heeft geholpen of beterschap heeft gewenst.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook