Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse amazones domineren Children-rubriek Hagen

Excellentie (v. Don Schufro) hier nog onder Mara de Vries.
Sanne van der Pols en Lara van Nek eindigden vandaag op de eerste en tweede plaats in de Children-rubriek op de internationale jeugd wedstrijd in Hagen. De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door Duitse combinaties en Chiel van Bedaf eindigde op de zevende plaats.

Van der Pols kwam met Excellentie (v. Don Schufro) uit op een score van 76.444% en dat was, ondanks dat de jury niet unaniem was over de plaatsing, ruim voldoende om de rubriek te winnen. Van Nek volgde met Fariska (v. Vivaldi) op de tweede plaats met een score van 74.889%. Ook over de plaatsing van Van Nek was de jury niet unaniem. Twee van hen plaatsten het duo op de tweede plek, maar een van hen plaatste hen op de zesde plaats.

Dicht bij elkaar

De scores van de nummers drie en vier lagen dicht bij elkaar. Franziska Haase kreeg met Lorentino (v. Lorentin I) een totaal van 74.556% voor haar proef. Het jurylid bij C plaatste Haase bovenaan en gaf maar liefst zes procent hoger dan de andere twee juryleden. Helena Ernst volgde met Rose Magic (v. Roh Magic) met een totaal van 74.444% op de vierde plaats.

Top vijf

Joya Catharina Stolpmann maakte met Dajano (v. De Niro) de top 5 compleet. Het paar kreeg 73.167% van de jury en werd zowel op de tweede, derde als vijfde plaats gezet. Van Bedaf kreeg voor zijn proef met Bond’s Painting (v. OO Seven) een score van 69.444%.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.