Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse amazones presteren in Le Mans

Op het CDI in Le Mans waren de Nederlandse amazones vandaag in meerdere rubrieken succesvol. Bij de Young Riders eindigden Bo Oudhof en Iris Houweling in de top drie, bij de pony's won Michelle Kramer en werd Danique Swinkels tweede, bij de junioren ging Florence Siemer er met de tweede prijs vandoor en ging de winst naar de Griekse Theodora Livanos.

Bij de Young Riders lagen de scores van de top drie dicht bij elkaar. De Belgische Hannelore Beckers ging er met Crack C van het Vijverbos (v. Don Renoir) met de overwinning vandoor met een totaal van 67.842%. Bo Oudhof volgde met Colt Sollenburg (v. Vivaldi) met een totaal van 67.737% op de tweede plaats en Iris Houweling mocht zich met About Time (v. Tuschinski) als derde opstellen voor de prijsuitreiking met 67.658%. Bij twee van de vijf juryleden stond Houweling op de eerste plaats met de KWPN-hengst.

Pony’s

Ook bij de pony’s eindigden twee Nederlandse combinaties in de top drie. Michelle Kramer kreeg 72.358% voor haar proef met Campsterhoven’s Baldato en werd door twee juryleden op de eerste plaats gezet. Danique Swinkels kreeg voor haar rit met Casimir de Luxe in totaal 71.789% en eindigde ook nog bij een jurylid op de eerste plek. De top drie werd compleet gemaakt door de Britse Annabella Pidgley met Farbenfroh met een totaal van 71.545%.

Junioren

Bij de junioren legde Florence Siemer beslag op de tweede plaats met de KWPN-ruin Zidane (v. Inspekteur). Het duo kreeg 70.263% van de jury voor hun proef. De zege in deze rubriek was voor Theodora Livanos met Stephanie Kooijmans voormalige topper Winston (v. OO Seven). De Griekse amazone won de proef unaniem met een totaal van 71.360%.

Klik hier voor alle uitslagen van de Young Riders
Klik hier voor alle uitslagen bij de pony’s
Klik hier voor alle uitslagen bij de junioren

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook