Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse paarden goed door vetcheck EK jeugd

Daphne van Peperstraten met Greenpoint's Cupido Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Om tien uur vanmorgen zijn de vet-checks begonnen bij het Europees kampioenschap jeugd in Roosendaal. Inmiddels zijn al de twaalf Nederlandse paarden met goed gevolg door deze keuring gekomen. Morgen gaan de Junioren en Young Riders van start in de landenproef. De Children beginnen donderdag.

Morgen start het Juniorenteam in het eerste gedeelte van de landenproef. Het team bestaande uit Daphne van Peperstraten met Greenpoint’s Cupido, Sem Stiemer met Waldemar, Florence Siemer met Zidane en Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda rijden op woensdag en donderdag de landenproef. Vrijdag en zaterdag staat de individuele proef op het programma en zondag de kür op muziek.

Young Riders

Voor de Young Riders staat hetzelfde programma op de planning als bij de Junioren. Esmee Donkers met Chaina, Jasmien de Koeyer met Esperanza, Bo Oudhof met Colt Sollenburg en Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Ringo Star gaan Nederland vertegenwoordigen bij de Young Riders.

Children

De Children hebben nog morgen een dagje rust. Chiel van Bedaf met Bond’s Painting, Sanne Buijs met Happy Feet, Lara van Nek met Fariska en Sanne van der Pols met Excellentie starten donderdag met de Preliminary Test. Zaterdag wordt de landenproef bij de Children verreden en zondag de individuele finale proef.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook