Ga naar hoofdinhoud

Net geen 80% voor Werth en Emilio

Isabell Werth met Emilio - Foto: Equtaris.de

Nadat Isabell Werth vrijdag al de kwalificatie voor de Special won op het Swarovski-concours in Fritzens met  Bella Rose, heeft de Duitse amazone zaterdag ook unaniem de kwalificatie voor de kür gewonnen met Emilio. De Ehrenpreis-zoon kon op het laatste moment vanwege een onderhuidse ontsteking (Einschuss) niet meedoen aan de Duitse kampioenschappen, maar is weer fit en liep naar een score van 79,804%.

Met haar score van bijna tachtig procent met de twaalfjarige ruin eiste Werth met afstand de overwinning op in de Grand Prix. Het verschil met Dorothee Schneider, die tweede werd met Fohlenhofs Rock’n Rose was bijna acht procent.

Duitsers domineren

Werth voerde met haar overwinning in deze rubriek een Duitse top vier aan. Achter Schneider, die tweede werd met 71,935%, volgde Anja Plönzke met Tannenhof’s Fahrenheit. De goedgekeurde zoon van Fidertanz liep in Fritzens pas zijn derde internationale wedstrijd op het hoogste niveau en kreeg 70,261% voor zijn optreden. Stefanie Schatz-Weihermüller volgde op de vierde plek met Wunderkind (v. Sydney) met een score van 69,022%.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook