Ga naar hoofdinhoud

Net geen winst voor Danielle Heijkoop in Grand Prix Al Shaqab

Danielle Heijkoop met Badari Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Danielle Heijkoop kwam in Al Shaqab vandaag net tekort voor de winst in de Grand Prix. De amazone moest enkel Minna Telde voor zich dulden in de 5* proef.

Minna Telde kwam met de Hip Hop-nazaat Isac tot een score van 71.543% en pakte daarmee de overwinning. Het was voor het duo, naast een 5* wedstrijd in Mallorca en de Wereldbeker in London, pas de derde 5* wedstrijd in hen carrière samen.

Nederlanders

Heijkoop noteerde met Badari (v.Gribaldi) 70.804% voor hen proef en mocht daarmee de tweede trede van het podium bestijgen. Met de 70,804% zit Danielle nog net iets meer dan een procent onder haar eigen Grand Prix record van 71.913% behaald in Sopot dit jaar. Patrick van der Meer eindigde met de Rousseau-zoon Zippo op een tiende plaats met 68.674%.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook