Ga naar hoofdinhoud

Nieuw magazine: Dressuur

Magazine Dressuur Nieuw in de stal van uitgeverij Reed Business is Dressuur, hét blad voor de dressuurliefhebber, met sport, training, discussie en mooie paarden. ,,Voor de dressuurruiter, die een gespecialiseerd blad zoekt, was er nog niks op de markt,'' zegt Marjan Tulp, hoofdredacteur van Bit en Horses.nl. ,,En dus was het tijd om daar een chic blad voor te maken, waarin diepgang, training en discussie de boventoon voeren.''

In de eerste uitgave van Dressuur staan onderwerpen als ‘de masterclass’ die instructeur Henk van Bergen aan lichte tour-amazone Engie Kwakkel gaf, tips voor een M1-proef van Grand-Prixjurylid Jan Enne Kloosterboer, hoe het met A-kader amazone Stéphanie Peters is en hoe voormalig FEI-juryvoorzitter Mariëtte Withages de jurering op de Olympische Spelen ziet. Voor de fokkerijliefhebbers is er een portret van Oscar, het andere dressuurbloed, verder zijn er portretten van de vijf toppaarden van Edward Gal, lees je over de juiste hulpen voor achterwaarts rijden en nog veel meer…

Dressuur is gemaakt door de redactie van Bit, met vakinhoudelijke bijdragen van de redactie van De Paardenkrant en met medewerking van een fiks aantal dressuurjournalisten en -fotografen, zoals Arnd Bronkhorst.

Dressuur is gratis voor abonnees van Bit. Heb je geen abonnement? Dan is Dressuur nummer 1 te bestellen via de klantenservice van Reed Business, telefoon: 0314 – 35 83 58. Dressuur nr. 1 kost € 4,95. De verzendkosten bedragen € 1,00, ongeacht het aantal exemplaren dat je bestelt.

Klik hier om een kijkje te nemen in Dressuur.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Nieuw magazine: Dressuur

  • Lotte

    Lijkt me erg leuk blad, hopelijk ontvang ik m vandaag met de post!!!

  • Wilma

    Vanmorgen de nieuwe Dressuur ontvangen. Toppie. Ik had al gehoord dat de mensen achter Bit dit blad aan het maken waren. Het ziet er mooi uit. ik moet nog gaan lezen, maar als ik er snel doorheen kijk staan er allemaal leuke onderwerpen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook