Ga naar hoofdinhoud

Nieuw paard voor Alexandra Barbançon Mestre

Alexandra Barbançon Mestre met Mr. Q.

De negentienjarige Spaanse dressuuramazone Alexandra Barbançon Mestre heeft een nieuw paard aangekocht. Het gaat om de negenjarige KWPN-ruin Bolero (Johnson x Vincent) die in opleiding is voor de Grand Prix.

Alexandra Barbançon Mestre was succesvol in het internationale jeudgcircuit met de Hannoveraanse ruin Mr. Q (v. Matcho) en de KWPN-ruin Mango Webbe (v. Jazz). Met de ervaren Oldenburger Don Lorean (v. Don Larino), die eerder in de internationale Grand Prix werd uitgebracht door de Engelse amazone Fiona Bigwood, is Barbançon Mestre gevorderd tot Grand Prix-niveau.

Nieuwe troef Bolero werd nog niet eerder in de sport uitgebracht. “Bolero kan alles, hij moet alleen nog sterker worden. Mijn planning is om hem thuis door te trainen en dan te beginnen op nationale wedstrijden. Zodra hij er klaar voor is wil ik hem uitbrengen in de Grand Prix U25 en hopelijk kan ik aan het einde van het voorjaar de overstap maken naar de Grand Prix”, aldus de leerlinge van Andreas Helgstrand tegen Eurodressage.

Bron: Horses/Eurodressage.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook