Ga naar hoofdinhoud

Nieuwenhuis en Nederland aan kop in landenwedstrijd Young Riders

Jeanine Nieuwenhuis heeft vandaag met de KWPN-ruin TC Athene (v. United) de landenproef gewonnen in Saumur. Nederland was het sterkst in de landenwedstrijd voor Young Riders met Duitsland op plaats 2 en Groot-Brittannië op de derde plaats.

Nieuwenhuis scoorde 72,632%. Tweede in de landenwedstrijd werd de Duitse Joline Thüning met Don Dayly (v. Depardieu) met 70,816%, gevolgd door de Belgische Charlotte Defalque met de Vivaldi-zoon Botticelli met 70,263%

In het winnende Nederlandse Young Riders team zaten verder nog Skylar Bos die met Bellalena (v. Florencio) vierde werd met 70.184%, Robin Bernoski die met Clever (v. Flemmingh) negende werd met 69.553% en Veronique van der Panne die met Whatever (v. Truppa) 14e werd met 67.421%.

Julia Groenhart werd tweede in de landenwedstrijd die niet meetelde voor de teamwedstrijd met de NRPS-ruin First Barichello. Het duo scoorde 66,737%

In de Prix St. Georges kwamen Thamar Zweistra en Hexagon’s Denzel (v. Zidane) niet verder dan een score van 64,553% en een 16e plek. Michael Eilberg won met Sa Coeur (v. Sir Donnerhall) met 74,974%.

Uitslag CDIO YR individueel
Uitslag CDIO YR team
Uitslag CDI YR individueel
Uitslag Prix St. Georges
Alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook