Ga naar hoofdinhoud

Nieuwenhuis en Nederland aan kop in landenwedstrijd Young Riders

Jeanine Nieuwenhuis heeft vandaag met de KWPN-ruin TC Athene (v. United) de landenproef gewonnen in Saumur. Nederland was het sterkst in de landenwedstrijd voor Young Riders met Duitsland op plaats 2 en Groot-Brittannië op de derde plaats.

Nieuwenhuis scoorde 72,632%. Tweede in de landenwedstrijd werd de Duitse Joline Thüning met Don Dayly (v. Depardieu) met 70,816%, gevolgd door de Belgische Charlotte Defalque met de Vivaldi-zoon Botticelli met 70,263%

In het winnende Nederlandse Young Riders team zaten verder nog Skylar Bos die met Bellalena (v. Florencio) vierde werd met 70.184%, Robin Bernoski die met Clever (v. Flemmingh) negende werd met 69.553% en Veronique van der Panne die met Whatever (v. Truppa) 14e werd met 67.421%.

Julia Groenhart werd tweede in de landenwedstrijd die niet meetelde voor de teamwedstrijd met de NRPS-ruin First Barichello. Het duo scoorde 66,737%

In de Prix St. Georges kwamen Thamar Zweistra en Hexagon’s Denzel (v. Zidane) niet verder dan een score van 64,553% en een 16e plek. Michael Eilberg won met Sa Coeur (v. Sir Donnerhall) met 74,974%.

Uitslag CDIO YR individueel
Uitslag CDIO YR team
Uitslag CDI YR individueel
Uitslag Prix St. Georges
Alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook