Ga naar hoofdinhoud

Dikke winst voor Jeanine Nieuwenshuis TC Athene

Jeanine Nieuwenhuis won donderdag al de landenproef voor young riders in Saumur. Vandaag voegde ze daar de zege in de individuele proef aan toe met de KWPN-ruin TC Athene (v. United). Robin Bernoski werd derde met Clever (v. Flemmingh) en Julia Groenhart won met de NRPS-ruin First Barichello in de tweede young riders-groep.

Nieuwenhuis en Athene scoorden in piste A maar liefst 73.158%,  bijna 2,5% meer dan de Belgische Charlotte Defalque die met de Vivaldi-zoon Botticelli tweede werd. Bernoski en Clever lieten een percentage van 70.553 noteren

Julia Groenhart en First Barichello wonnen de individuele proef in piste D met 69,518%.

Uitslag Ind. YR piste A
Uitslag Ind. YR Piste D

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook