Ga naar hoofdinhoud

Eerste onderdeel Young Riders met overmacht voor Daphne van Peperstraten

Daphne van Peperstraten met Cupido. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De 21 young riders van het Nederlands kampioenschap waren sterk aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk kon Daphne van Peperstraten met Greenpoint's Cupido alle vijf de juryleden overtuigen; ze werd door alle vijf op kop geplaatst. Het duo behaalde 75,206%.

Van Peperstraten behaalde met de Johnson-nazaat scores tussen de 72,794% en de 78,235%. Dit leverde gemiddeld een ruime A-kaderscore op.

Twee troeven

Op de tweede plaats eindigde de laatste starter Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda (v. Florett As). Het duo behaalde 72,882%. Met haar andere troef, de achtjarige Gerda Nova de la Fazenda (v. Blue Hors Romanov) behaalde de amazone 70,167%. Hiermee staat ze op een gedeelde zevende plaats met Zoë Kuintjes en de Dancier-zoon Primeval Dr. Dirk.

Kuintjes had net als Rockx ook een tweede troef in deze sterke Young Riders-rubriek. Met Primeval Brittsion (v. Sir Donnerhall) behaalde ze 72,882%, wat goed was voor een derde positie.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook