Ga naar hoofdinhoud

Startlijsten NK Dressuur online: 31 deelnemers aan seniorenkampioenschap

Podium senioren NK Dressuur 2022: Thamar Zweistra, Dinja van Liere en Marieke van der Putten.Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het NK Dressuur is traditiegetrouw de eerste observatiewedstrijd voor het kampioenschap van dat jaar. Dit jaar het Europees Kampioenschap in Riesenbeck. Normaal gesproken zijn dan alle toppers van de partij. Dit jaar niet, maar dat baart Alex van Silfhout nog geen enorme zorgen. Ook omdat hij met een behoorlijke ‘ziekenboeg’ zit. “De topcombinaties zijn niet weg, ze zijn er in veel gevallen even uit. En omdat we de kwalificatie voor Parijs al binnen hebben, is ook de tactiek: geen risico’s nemen dit seizoen en echt de tijd nemen", vertelt de bondscoach deze week in De Paardenkrant.

Lees deze week een voorbeschouwing van het NK Dressuur in De Paardenkrant

Startlijsten online

De startlijsten van het NK Dressuur zijn inmiddels gepubliceerd door de organisatie. Het seniorenkampioenschap telt 31 deelnemers, waarbij Dinja van Liere met Hartsuijker, Marlies van Baalen met Habibi DVB, Hans Peter Minderhoud met Glock’s Dream Boy en Thamar Zweistra met Hexagon’s Ich Weiss de grootste kanshebbers zijn voor een plaatsje op het podium.

Bekijk hier alle startlijsten

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.