Ga naar hoofdinhoud

Oefenrondje brengt Vai Bruntink de zege

Foto De Paardenkrant
Vai Bruntink voerde afgelopen zondag in Lonneker de kleine groep Prix St. Georges-ruiters aan. Met Wolly-Ann (v. Stravinsky xx) noteerde ze 65,72%. “Ik kon deze wedstrijd goed gebruiken als voorbereiding op Indoor Twente volgende week en wat dingen proberen in de ring”, vertelt Vai Bruntink.

“De laatste paar wedstrijden gingen eigenlijk al heel goed, maar ik wilde proberen om haar in het galopgedeelte nog vrijer van de hand af en bovenin te houden in de proef. Dat lukte nu beter”, aldus Bruntink. Inge Kemper werd tweede met Voila (v. Lancet) met 63,75%. Met een half punt minder werd Ellen Visschendijk derde met de grote Montender-zoon Ultimo. Mark van den Donk eindigde in zijn Prix St. Georges-debuut met Vivaldi GW (v. Jazz) op één punt achter Visschendijk.

In de Intermédiaire I scoorden maar twee combinaties boven de 60%. Grieteke Oldenburger won de rubriek met Vonkenstein (v. Ferro) met 63,22%. De kleine rubrieken in het ZZ-Zwaar kenden geen echte uitschieters. In de eerste groep verdeelden Marieke Witte en Thessa Bresser de oranje linten. In de tweede groep was Arnold Veldhoen twee keer de beste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook