Ga naar hoofdinhoud

Officieel afscheid Salinero op Indoor Brabant

Anky bedankt Salinero voor het laatste küroptreden samen

Anky van Grunsven rijdt met haar drievoudig olympiadepaard Salinero (v. Salieri) volgend jaar nog eenmaal de ring binnen. Ze laat haar achttienjarige dressuurtopper afscheid nemen van eigen publiek tijdens Indoor Brabant.

Anky van Grunsven en Salinero wisten het publiek enkele weken geleden nog eenmaal kippenvel te bezorgen tijdens hun laatste wedstrijdoptreden op de Olympische Spelen in Londen. Het werd een meer dan waardig laatste toernooi voor de tweevoudig olympisch kampioen Salinero. Na goud in Athene en Hongkong leverde hij in de Grand Prix en de Spécial in Londen een wezenlijke bijdrage aan teambrons. Daarna zette hij ook nog eens een foutloze en imponerende Kür neer, goed voor een individueel zesde plaats.

Indoor Brabant vindt van 14 tot en met 17 maart 2013 plaats in Den Bosch.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Officieel afscheid Salinero op Indoor Brabant

  • eddy crul

    Voor mij beste combinatie ooit.Minder spectaculair dan Totilas natuurlijk,maar wel dichter
    bij de normale normen van de klassieke dressuur.
    Wij wensen alle paarden een goed pensioen,voor Salinero zal dit zeker zo zijn;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook