Ga naar hoofdinhoud

Van Olst werknemers Charlotte Fry en Emily Bradshaw in Britse jeugdteams

Inverness hier onder Charlotte Fry Foto: Melanie Brevink- van Dijk

Na het trainingskamp voor de Britse junioren en Young Riders afgelopen weekend bij Sarah en Tony Pidgly hebben de selecteurs van de Britse federatie besloten om Charlotte Fry en Emily Bradshaw op te nemen in hun teams voor het Europese kampioenschap voor de jeugd in Roosendaal. Beide amazones zijn werkzaam bij Van Olst Stables van Gertjan en Anne van Olst.

De achttienjarige Emily Bradshaw mag met de negentienjarige Remarkable (v. Royal Diamond) de Britse eer hoog houden bij de junioren.

De 21-jarige Charlotte Fry is met Dark Legend (v. Zucchero) en met de KWPN-hengst Everdale (v. Lord Leatherdale) geselecteerd voor het Britse Young Rider team. De stalamazone van Van Olst was met twee derde plaatsen en een vierde op het CDOY in Hagen al succesvol met de negenjarige Dark Legend. Everdale heeft de amazone pas twee keer internationaal gestart. Op de wedstrijden in Roosendaal en Hagen in juni reed Fry met de hengst in alle proeven boven de 70 procent en werd onder meer tweede in de teamtest in Roosendaal met 73.07%.

Bron Van Olst Stables/Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook