Ga naar hoofdinhoud

Olympisch dressuurteam Portugal bekend

Miguel Ralão Duarte, Carlos Pinto en Daniel Pinto vertegenwoordigen Portugal op de Olypische Spelen in Hongkong.

Miguel Ralão Duarte neemt zijn merrie Oxalis de Meia Lua mee naar Hongkong. In 2007 werd hij met dit paard Portugees Kampioen. Carlos Pinto is gekwalificeerd met Notavel. Daniel Pinto zal met de hengst Galopin De La Font naar de Spelen vertrekken. De geselecteerde paarden zijn in Portugal gefokte lusitano’s.

Bron: Eurodressage.com

Klik hier voor de filmpjes van de küren van Carlos Pinto en Daniel Pinto.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook