Ga naar hoofdinhoud

Olympisch paardensport stadion bijna af

Het Olympisch paardensport stadion in Tokyo is bijna voltooid. Dat meldde de organisatie op de officiële Facebook pagina Tokyo 2020. De wedstrijden van de dressuur, eventing en het springen zullen plaats vinden in dit immense stadion. Het cross-onderdeel van de eventing vindt 21 km verderop plaats op de Sea Forest Cross-Country Course.

Het Equestrian Park is voor 90% klaar en de organisatie verwacht dat het november dit jaar af zal zijn ruim op tijd voor de Spelen in 2020 beginnen. De dressuur vindt plaats van 25 tot en met 29 juli, de eventing van 31 juli tot en met 3 augustus en het springen van 4 tot en met 8 augustus. De Paralympische ruiters en amazones komen van 27 tot en met 31 augustus in actie op het Equestrian Park.

Bekijk hier de foto’s van het stadion.

Bron: Facebook/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook