Ga naar hoofdinhoud

Ook Inter I voor Straight Horse Ascenzione en Langehanenberg

Straight Horse Ascenzione (v. Blue Hors Zack) met Helen Langehanenberg Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met ruim 76% won Helen Langehanenberg gisteren in Aarhus/Vilhelmsborg de Prix St.George met de Deense merrie Straight Horse Ascenzione. Vanmorgen was het in de Inter I weer raak. Opnieuw kwam het percentage boven de 76% en opnieuw was de Duitse topamazone de beste in de Lichte Tour met de volle zus van Sezuan.

In het drafgedeelte imponeerde Ascenzione met cijfers die varieerden tussen de 8 en de 9. Helen Langehanenberg, die met de zevenjarige dochter van Blue Hors Zack internationaal debuteerde, kreeg een totaal van 76.147%. Drie juryleden zagen het paar als beste, twee keer kregen ze een tweede plaats toebedeeld.

Kittel opnieuw tweede

Net als gisteren werd Patrik Kittel tweede op de in Zweden goedgekeurde hengst Touchdown (v. Quaterback). Kittel kreeg 75.50% van de juryleden. De Deen Dennis Fisker eindigde als derde met de Hannoveraan Rosenstolz (v. Rotspon) met een percentage van 72.353.

Franklin vijfde

De Deense goedgekeurde hengst Blue Hors Farrell (v. Fürstenball) werd onder Nanna Skodborg Merrald vierde met 71.559%. Op de vijfde plek eindigde Betina Jaeger op de KWPN-hengst Franklin (v. Ampere) met 71.206%.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook