Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw overwinning voor Tommie Visser

Tommie Visser met Vingino
Foto Yvonne Termeer

Nadat Tommie Visser op donderdag de Grand Prix al had gewonnen, was hij gisteravond opnieuw de sterkste tijdens het CDI3* in Roosendaal op Den Goubergh. Visser won de Randhoeve Prix, de kür op muziek voor de Zware Tour nipt voor Hans Peter Minderhoud met de KWPN hengst Johnson.

Op Vingino (v. Polansky) reed Visser 74.475% bij elkaar, slechts zeven puntjes meer dan Hans Peter Minderhoud (74.125%). Visser kreeg zevens en achten voor de piaffe en de passage en ook de galoppirouettes scoorden hoog. Minderhoud met Johnson deed op die onderdelen niet onder voor Visser, alleen de uitgestrekte stap was minder gisteravond.

De Australische Hayley Beresford reed de routinier Jaybee Alabaster naar de derde plaats met 72.375%. Marion Engelen uit Duitsland finishte  met Diego OLD op de vierde plaats (70.900%). Ex aequo vijfde werden de Scandinavische amazones Juliette Ramel (Zweden) op Ten Points en Lena Leschley Aamand (Denemarken) met Gorklintgards Fanero, beiden behaalden 70.900%.

Klik hier voor de uitslag met protocollen.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook