Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw WB-zege voor Inessa Merkulova

Inessa Merkulova en Mister X Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Inessa Merkulova heeft haar vierde Wereldbekerzege van dit seizoen behaald, en heeft daarmee de leiding overgenomen in de Centraal Europese league. De Russin reed haar Mister X in de kür op muziek naar een score van 80,375 procent. 

Met nog twee kwalificatiewedstrijden op de kalender, is de 51-jarige Merkulova met 80 kwalificatiepunten al zeker van een startplek in de finale, die eind maart in het Amerikaanse Omaha wordt gehouden. Het was niet het enige succes voor Merkulova, want de gehele top 3 aan paarden is in haar bezit. Landgenote Marina Aframeeva en Vosk werden met 76,00% tweede, en de derde plaats was voor Merkulova, dit keer met Avans (75,025%).

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Dressage News / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook