Ga naar hoofdinhoud

Oranje boven in Grade II en III in Kronenberg

Nicole den Dulk met Wallace. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de Freestyle Grade II en III vielen de overwinningen in handen van de Nederlandse amazones Nicole den Dulk en Rixt van der Horst. In de Grade III pakten Maud de Reu, Annemarieke Roling-Nobel en Demi Vermeulen ook een mooie top vijf klassering mee. 

Nadat den Dulk al twee dagen achter Pepo Puch en Sailor’s Blue (v.Swarovski) aan moesten sluiten, lukte het de amazone vandaag wel om Puch te verslaan. Met een score van 74,822% schreef den Dulk met Wallace N.O.P. (v.Future) de rubriek op haar naam en verwees Puch met een score van 74,778% nipt naar de tweede plaats.

Grade III

Van der Horst won de eerste twee dagen de Grade III al en ook vandaag viel de rubriek ten prooi aan de amazone. Rixt zette met Findsley N.O.P. (v.Bellissimo) een score neer van 76,845% en pronkte wederom bovenaan de uitslagenlijst. Barbara Minneci voorkwam een complete Nederlandse top van het klassement en nestelde zich met Stuart (v.Sir Donnerhall) op de tweede plaats met 75,289%. De Reu en Webron (v.Sir Sinclair) mochten als derde opstellen met 72,667% voor Annemarieke Roling-Nobel en Doo Schufro (v.Doolittle) die 71,734% scoorden. Demi Vermeulen en Wannabe (v.Royal Dancer) maakten de top vijf compleet met 70,722%.

Uitslag Grade II.

Uitslag Grade III.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook