Ga naar hoofdinhoud

Paradressuur op Indoor Brabant

Het internationale concours Indoor Brabant heeft besloten om haar activiteiten uit te breiden met een extra nationale ring. De parasport krijgt de primeur waarbij de Peelhal opent met de paradressuur op donderdagavond 12 maart.

Deze speciale parasport-avond wordt door Indoor Brabant georganiseerd met medewerking van de Rabobank Foundation, de DVB Foundation en de KNHS.

Voor de avond is dankzij Rabo Foundation een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar. Gratis toegangskaarten kunnen vóór 5 maart bij de KNHS worden aangevraagd door het sturen van een mail naar Mieke Barske ([email protected]) onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats en het aantal toegangskaarten (max. 4 per persoon). De kaarten worden dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Programma donderdagavond 12 maart (onder voorbehoud):
19.00 uur:
Paramennen m.m.v. Aad van Marwijk (lid van het zilveren WK para-menteam), Dinja Steenkamp en Koos de Ronde (lid van het gouden WK-vierspanteam);
19.20 uur: Paradressuur m.m.v. Nicole den Dulk (twee maal brons op de WEG) en haar trainer Chris Haazen;
19.40 uur: Paradressuur m.m.v. Sanne Voets (Europees- en Wereldkampioen), Glasten Krapels en DVB Founder Coby van Baalen;
20.00 uur: KNHS-Para Dressuur Trophy, kür op muziek door Nederlands sterkste paracombinaties, met uitleg door bondscoach paradressuur Joyce Heuitink.

De Brabanthallen in Den Bosch zijn rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar met rolstoel-vervoer.

Klik hier voor meer informatie over Indoor Brabant.

Bron: Indoor Brabant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook