Ga naar hoofdinhoud

Paradressuurruiters tweede in teamwedstrijd in Doha

In Doha werd vanmorgen de individuele proef verreden bij de paradressuurruiters. Ook vandaag was de overwinning in Grade III met 68,77% opnieuw voor Annemarieke Roling-Nobel met Doo Schufro. Zij wist met bijna 1,5% verschil de Belgische Barbara Minneci met Stuart voor te blijven.

Nicole den Dulk tweede

In Grade II moest Nicole den Dulk met Wallace N.O.P. genoegen nemen met (66,32%) en de tweede plaats. De overwinning in Grade IV was voor de Braziliaan Rodolpho Riskalla met Don Henrico. Net als gisteren had hij vandaag de hoogste score met 71,62%. De vierde plaats was er voor Lotte Krijnsen en Zarienta (v. Sir Sinclair). Demi Haerkens eindigde met haar hengst Dude op plaats vijf met (66,99%).

Ook vandaag was de Belgische Ciska Vermeulen (70,35%) met Rohmeo (v. Rohdiamant) in Grade V te sterk voor Frank Hosmar. Hoewel met een minimaal verschil (0,11%) wist ze hem, net als gisteren, opnieuw te kloppen. Voor zijn proef met zijn Sandreo-nakomeling Guetta kreeg Frans Hosmar een totaalscore van 70,23% en eindigde daarmee na de Belgische op plek twee.

Belgen winnen

De overwinning in de teamtest ging met een eindscore van 418,738 daarmee naar België. De Nederlandse paradresssuurruiters eindigden met 407,930 op de tweede plaats. De derde plaats was voor het Ierse team met 382,212.

Uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook