Ga naar hoofdinhoud

Patrik Kittel en Scandic winnen kür op muziek

Patrik Kittel schreef met Watermill Scandic HBC vandaag de kür op muziek in de Grand Prix van Falsterbo op zijn naam. Gisteren werd hij nog tweede achter Isabell Werth en El Santo, vandaag waren de rollen omgedraaid.

Kittel en de zoon van Solos Carex kwamen tot een winnende score van 79.10 procent. Isabell Werth en El Santo werden tweede met 78.82 procent, gevolgd door de Tinne Vilhelmson-Silfven met Favourit. Laatstgenoemde bleef steken op 73 procent.

Ook Aat van Essen verscheen vandaag aan de start in Falsterbo. Hij startte zijn Macrider Premier in de Grand Prix Special, wat hem een score van 67,46 procent en een keurige vierde plaats opleverde. De overwinning in deze rubriek was voor de Noorse Lillann Jebsen met Pro-Set, die 69,47 procent scoorde.

Klik hier voor de uitslagen

Klik hier om de winnende kür van Patrik Kittel en Scandic te bekijken

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook