Ga naar hoofdinhoud

Paul Schockemöhle op zoek naar dressuurruiter

Paul Schockemöhle met Totilas aan de hand.

De grootste hengstenhouder van Duitsland is op zoek naar een dressuurruiter of -amazone om zijn team te komen versterken. Paul Schockemöhle liet een advertentie plaatsen op Eurodressage, waarin hij aangeeft per direct op zoek te zijn naar een professionele dressuurruiter, die de ambities heeft om kwaliteitsvolle jonge paarden en bekende hengsten uit te brengen.

Uiteraard wil Schockemöhle alleen het neusje van de zalm: als eis voor zijn toekomstige stalruiter wordt gesteld dat hij of zij heel getalenteerd is en het vermogen heeft om zelfstandig te kunnen werken en trainen.

Kandidaten die denken geschikt te zijn mogen hun video en Curriculum Vitae opsturen.

Bekijk hier de advertentie.

Bron: Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook