Ga naar hoofdinhoud

Peeters, Van Baalen en Retera ondersteunen bondscoach Van Silfhout

Alex van Silfhout werd in januari aangesteld als bondscoach van het Nederlandse dressuurteam. Van Silfhout wordt in deze functie ondersteund door een klankbordgroep. De KNHS heeft bekend gemaakt dat deze bestaat uit Jan Peeters, Coby van Baalen en Karin Retera.

Dit trio zal Van Silfhout, indien nodig, adviseren. Alex van Silfhout blijft daarbij eindverantwoordelijk voor zijn taken en besluiten als bondscoach. Jan Peeters fungeert als voorzitter van de klankbordgroep. “Met deze ervaren mensen willen we Alex van Silfhout optimaal ondersteunen in aanloop naar belangrijke sportieve momenten zoals het EK Dressuur dit jaar in Rotterdam en natuurlijk de Olympische Spelen in Tokyo”, vertelt Technisch directeur Maarten van der Heijden.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook