Ga naar hoofdinhoud

Van Peperstraten en Cupido bovenaan in Exloo

Daphne van Peperstraten & Cupido. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Daphne van Peperstraten en haar Greenpoint's Cupido (v. Johnson) wonnen vanmiddag de kür voor Junioren in Exloo. Met maar liefst 77,875% wist Van Peperstraten zich ruim 4% los te rijden van de rest van het deelnemersveld.

De Europees kampioene in de kür toonde wederom dat ze vrijwel onverslaanbaar is met haar Johnsonzoon. Ze werd unaniem eerste, van de jury bij C kreeg de combinatie zelfs 81% voor artistieke interpretatie.

De tweede plaats was voor Alice Campanella uit Italië die met KWPN’er Chin Chan (v. Samba Hit) tot 73,75% kwam. De derde plaats was voor de Duitse Vivien Lou Petermeier met haar Hannoveraans gefokte ruin Fashion Freak VP (v. Fidertanz). Dit duo reed naar 71,667%.

 

Klik hier voor de volledige uitslag van de kür voor Junioren.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook