Ga naar hoofdinhoud

Peters en Jorst winnen opnieuw in tweede weekend Thermal

Steffen Peters met Suppenkasper Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Net als vorig weekend heeft Thermal opnieuw een CDI-W en een CDI3*. En opnieuw zegevierden Steffen Peters met Suppenkasper (v. Spielberg) in de de 3* Grand Prix en Charlotte Jorst met Kastel's Nintendo (v. Negro) in de GP voor de wereldbekerkwalificatie. Peters en Suppenkasper zijn dit jaar nog ongeslagen.

Met overmacht ging de Grand Prix voor de Special in de 3*-wedstrijd naar Steffen Peters en zijn ‘Mopsie’. Het paar benaderde hun persoonlijke recordscore van vorige week (77.413%) op een haar, nu werd het 77.348%.

Achter Peters werd Sabine Schut-Kery met Sanceo (v. San Remo) tweede met 74.804%. Als derde eindigde Catherine Haddad Staller met de Florencio-zoon Frankie. Het paar kreeg 69.565% voor hun tweede internationale Grand Prix.

Jorst wint weer

Charlotte Jorst pakte een ruime overwinning in de Grand Prix voor de kür. Met haar Negro-zoon Kastel’s Nintendo kwam ze tot 72.261%. Op de tweede plaats eindigde Dawn White-O’Connor op Steffen Peters’ voormalige GP-paard Bailarino (v. Breitling W) met 66.674%. 

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook