Ga naar hoofdinhoud

Petra van Esch derde in PSG bij Blue Hors

Petra van Esch. (Privéfoto )

In het Deense Randbol, bij het Blue Hors dressuurfestival, zijn Petra van Esch en haar NRPS-ruin Fifty Fifty (v. Florencio) op de derde plaats geëindigd met 72,177%. De winst was voor de Deense Anne Troensegaard, die met Kipling Tsf (v. Hofrat) naar 73,912% reed. Stefan Jansson uit Zweden werd tweede met Zidney (v. Zuidenwind).

Het verschil tussen de nummers twee en drie was nipt. Van Esch werd door drie van de vijf juryleden op de tweede plek gezet. Ze scoorde vooral goed op de galop-onderdelen zoals de appuyementen, de wissels en de uitgestrekte galop.

Ook Victoria E. Vallentin met Placido Domingo (v. Dorkas) en Maria Caetano met de zevenjarige Hit Plus (v. Bretton Woods) kwamen boven de 70% uit. Jessica Leijser reed met KWPN-merrie Djambalaya (v. Santano) naar 68,441% en de achtste positie.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook