Ga naar hoofdinhoud

Power and Paint per direct met pensioen

Mara de Vries hengst Power and Paint pensioen Familie Fokker Pasch DuitslandDe bijna zestien jaar oude hengst Power and Paint (v. Power Boy) is vanaf heden met pensioen, hij verschijnt niet meer in de wedstrijdring. Het afgelopen jaar was de valkkleurige hengst steeds vaker kreupel en hij leek steeds meer moeite te hebben met het herstel. Familie Pasch, eigenaar van de pony, besloot dat het genoeg was en haalde de hengst terug naar Duitsland.

Power and Paint is een geroutineerde internationale FEI-dressuurpony die veel successen op zijn naam schreef. Hij stond jarenlang in training bij Dressuurstal van Baalen en won met het Nederlandse ponyteam verscheidene zilveren medailles. De hengst presteerde onder vier amazones: Marrigje van Baalen, Mara de Vries, Angela Krooswijk en Rachel Fokker.

Familie Pasch en familie Fokker willen geen commentaar geven over de huidige gezondheid van de pony. De laatste amazone van de ponyhengst, Rachel Fokker, heeft op dit moment nog twee toppony’s op stal staan: Boss Bunter en de welsh-dekhengst Orchard Boginov.

Bron: Eurodressage

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Power and Paint per direct met pensioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook